+31 (0)6 10 50 99 06 info@lorwahoveniersbedrijf.nl

Tuinonderhoud

R. Lorwa Hoveniersbedrijf is klaar om uw tuin weer letterlijk en figuurlijk op te laten bloeien.

Tuinonderhoud

Wanneer u geen groene vingers heeft, of simpelweg te weinig tijd, dan is tuinonderhoud iets wat er snel bij in schiet. Toch is periodiek onderhoud erg belangrijk om de conditie van uw tuin op peil te houden. R. Lorwa Hoveniersbedrijf zorgt ervoor dat uw tuin weer een periode mee kan, dankzij deskundig tuinonderhoud.

Eenmalig of periodiek onderhoud

Wilt u eenmalig wat hulp bij het onderhoud van uw tuin? Of wilt u dat ik periodiek bij u langs kom zodat uw tuin er ten alle tijden mooi en verzorgd bij ligt? Wat uw wens ook is, ik help u hier graag bij. Zo heeft u er geen omkijken naar.

Mogelijkheden

Naast tuinonderhoud, help ik u graag in de aanleg van uw tuin, in een renovatie van uw tuin of bij het ontwerpen van uw tuin. Bekijk eens de projecten om te zien wat mogelijk is. Wilt u meer weten over eenmalig tuinonderhoud, periodiek tuinonderhoud of over een van de andere diensten? Bel of mail mij via onderstaande contactgegevens, of vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

Heeft uw tuin spoedig onderhoud nodig?

Vraag direct een vrijblijvende afspraak aan

Contact opnemen

Klanten die u voor gingen

De snoei van een kastanjeboom

Om de boom gezond te houden, of om deze veilig te kunnen vellen, is het soms nodig om een boom te snoeien. Dit is zoals u ziet vaak best een avontuur!

Groene tuin met afgeronde lijnen

Deze tuin oogt heel groen door het gras en de vele planten. Door de afgeronde lijnen krijgt de tuin een gezellige en natuurlijke uitstraling.

Postadres:
Joliotplaats 630
3069 TS ROTTERDAM

KVK-nummer:

62806246

Neem contact op

R. Lorwa Hoveniersbedrijf is klaar om uw tuin weer letterlijk en figuurlijk op te laten bloeien.

+31(0)6 10 50 99 06

Raymond Lorwa Mobiel

Stuur me een mail!

R. Lorwa Hoveniersbedrijf‚ÄČVoor een tuin die straalt