+31 (0)6 10 50 99 06 info@lorwahoveniersbedrijf.nl

Tuinrenovatie

R. Lorwa Hoveniersbedrijf is klaar om uw tuin weer letterlijk en figuurlijk op te laten bloeien.

Tuinrenovatie

Is het tuinonderhoud er gedurende langere tijd bij ingeschoten en heeft uw tuin daarom onvoldoende aandacht gehad? Dat vraagt waarschijnlijk om een tuinrenovatie. R. Lorwa Hoveniersbedrijf helpt u hier graag bij en zorgt ervoor dat uw tuin weer mooi voor de dag komt.

Snel en efficiënt het gewenste resultaat

Ik hou van aanpakken en doe mijn werk altijd grondig en volledig. Dat komt zeker goed van pas bij de renovatie van uw tuin. Hiermee zal ik op een efficiënte en nauwkeurige wijze, zo snel mogelijk uw droomtuin realiseren.

Mogelijkheden

Naast tuinrenovatie, help ik u graag met het onderhoud van uw tuin. Wanneer de tuinrenovatie heeft plaatsgevonden is het natuurlijk wel belangrijk om de tuin vervolgens van goed onderhoud te voorzien. Ook daarvoor kunt u bij mij terecht. Wilt u meer informatie? Vul het contactformulier in onderaan deze pagina, of bel/mail mij via onderstaande contactgegevens. Wilt u wat meer inspiratie opdoen? Bekijk eens de projecten om te zien wat er mogelijk is.

Loopt uw tuin zwaar achter in onderhoud of wilt u iets heel anders met uw tuin?

Vraag direct een vrijblijvende afspraak aan

Contact opnemen

Klanten die u voor gingen

Betegelde tuin met een fleurige hoek

Deze tuin lag er lang bij als een hobbelige baggergrond omdat de bewoners vrijwel geen tijd hebben om de tuin te onderhouden. Volledig betegelen was daarom een logische keuze, en de fleurige hoek die vervolgens is aangebracht geeft deze tuin toch nog een gezellige uitstraling!

Groenrijke zithoek in een lage tuin

Door de vele planten en het grasveldje heeft deze tuin een mooie groene uitstraling. De ideale omgeving voor een rustgevende zitplek. Omdat het merendeel van de planten in een pot staat is hij alsnog heel onderhoudsvriendelijk.

Postadres:
Joliotplaats 630
3069 TS ROTTERDAM

KVK-nummer:

62806246

Neem contact op

R. Lorwa Hoveniersbedrijf is klaar om uw tuin weer letterlijk en figuurlijk op te laten bloeien.

+31(0)6 10 50 99 06

Raymond Lorwa Mobiel

Stuur me een mail!

R. Lorwa HoveniersbedrijfVoor een tuin die straalt